"Wij zijn er door en voor studenten. Voor ervaring. Voor ontwikkeling. Wij verbinden, enthousiasmeren en laten je groeien."

KnappeKoppen is vijf jaar geleden opgericht om studenten met een ondernemende mindset te inspireren en verder te helpen. Wij geloven dat er in iedereen een idee zit, iets waar hij of zij goed in is én juist dat willen wij stimuleren. Hiervoor hebben wij in de loop der jaren drie pilaren opgezet: KnappeKoppen Recruitment, KnappeKoppen Vrijwillig en KNAP!

Met KnappeKoppen Recruitment helpen wij studenten aan een stage, bijbaan of startersfunctie bij een start-up. Studenten vechten tegenwoordig om een plek bij één van de grote corporate bedrijven om vervolgens met deze naam te kunnen pronken op hun CV. Onze ervaring is echter dat zij veel meer kunnen leren en betekenen bij een start-up, juist daarom verbinden wij hen met elkaar.

De tweede pilaar van KnappeKoppen is Stichting Vrijwillig. Studenten zijn met veel dingen in de weer tijdens hun studententijd, zoals: feestjes, studie, bijbaantjes, sport en dan ook nog eens stage. Ondanks deze waslijst, ga je als student waarschijnlijk nooit meer zo veel tijd, vrijheid en energie hebben als nu. Dit is de reden dat wij studenten willen laten kennismaken met alle mogelijkheden en mooie ervaringen die horen bij vrijwilligerswerk. Elke maand organiseren wij vrijblijvende evenementen en bieden wij de kans om je eigen project op te zetten met de hulp van onze samenwerkingspartners.

Er is een steeds grotere wens onder studenten om al in een vroeg stadium kennis te maken met het ondernemerschap. Daarbij zijn ook bedrijven in toenemende mate op zoek naar jong talent met ‘ondernemerskills’. Vanuit deze behoefte zijn wij KNAP! begonnen. De pilaar waaruit wij studenten enthousiasmeren voor ondernemerschap. Door middel van ons coaching programma begeleiden wij studenten van (geen) idee naar eigen succesvolle start-up.

Verdieping
Klaar voor de start... AF!
Let's go viral!
Money, money, money
Scale up!
Work/Life Balance
Sybren Brands
Rebecca Heikamp
Floor Jacobs
Dilara Zwaan
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2019 by KnappeKoppen